Share

Tag: Blog

Нов веб-сајт на Рапид Билд!

Новиот веб-сајт на Рапид Билд е пуштен во употреба. Сите лица заинтересирани за соработка можат да ги пронајдат сите потребни информации за контакт на истиот, како и информациите за спектарот на услугите кои Рапид Билд ги нуди на своите клиенти. Веб-сајтот можете да го погледнете на http://www.rapidbild.com.mk/

read more

Рапид Билд во 200 најголеми компании!

Според годишната едиција 200 НАЈГОЛЕМИ ФИРМИ ВО МАКЕДОНИЈА, подготвена и издадена од Еуро Бизнис Центар – Скопје, Рапид Билд со просечен број на вработени од 228 се рангира на 161-во место во Република Македонија, а за споредба во 2015 не е воопшто на ранг листата.

read more

Рапид Билд ќе го гради гасоводот Штип-Неготино

Гасоводот од Штип до Неготино ќе го гради компанијата Рапид Билд, во конзорциум со уште неколку други фирми. На аукцијата учествуваа повеќе фирми. Победник е конзорциумот Рапид Билд кој гасоводот треба да го гради за 15,8 мнилиони евра. Овој конзорциум го сочинуваат истите компании што веќе работат на изградба на гасоводот од Клечовце до Неготино.

read more

Оглас за вработување во Рапид Билд

Рапид-билд доо Куманово е основана е во 2012 година. Нејзина основна дејност е изградба на објекти од високоградба и нискоградба. За потребите на нашата компанија имаме потреба од: квалификувани работници (ѕидаротесари) со работно искуство во високоградба. градежен инженер со или без работно искуство. градежен техничар со работно искуство во високоградба. градежен инженер со овластување А […]

read more