Share

Новости

Новости

Faqe e re Interneti e Rapid Bild!

Faqja e re e Rapid Bild është e lëshuar në përdorim. Të gjithë personat e interesuar për bashkëpunim mund t’i gjejnë të gjitha informacionet e nevojshme për kontakt në të njëjtën faqe, si edhe informacione për spektrin e shërbimeve që i ofron Rapid Bild për klientët e saj. Faqen e Internetit mund ta shihni në […]

read more

Rapid Bild në 200 kompanitë më të mëdha!

Sipas edicionit vjetor të 200 FIRMAVE MË TË MËDHA NË MAQEDONI, e përgatitur dhe e botuar nga Euro Biznis Centar – Shkup, Rapid Bild me numër mesatar të punësuar prej 228 renditet në vendin e 161 në Republikën e Maqedonisë, dhe sa për krahasim në vitin 2015 nuk ka qënë aspak në atë listë.

read more

Rapid Bild do ta ndërtojë gazsjellësin Shtip-Negotinë

Gazsjellësin nga Shtip deri në Negotinë do ta ndërtojë kompania Rapid Bild, në konzorcium edhe me disa firma të tjera. Në ankand morën pjesë më shumë firma. Fitues është konzorciumi Rapid Bild që gazsjellësin duhet ta ndërtojë për 15,8 milionë euro. Këtë konzorcium e përbëjnë të njëjtat kompani që tashmë punojnë në ndërtimin e gazsjellësit […]

read more

Njoftim për punësim në Rapid Bild

Rapid-Bild doo Kumanovë është themeluar në vitin 2012. Veprimtaria e saj themelore është ndërtimi i objekteve të ndërtimit të lartë dhe të ulët. Për nevojat e kompanisë tonë kemi nevojë për: punëtorë të kualifikuar (ndërtues muratorë dhe tesarë) me përvojë pune në ndërtim të lartë. inxhinier ndërtimi me përvojë ose pa përvojë pune. teknik ndërtimi […]

read more