Share

Оглас за вработување во Рапид Билд

Оглас за вработување во Рапид Билд

Рапид-билд доо Куманово е основана е во 2012 година. Нејзина основна дејност е изградба на објекти од високоградба и нискоградба.

За потребите на нашата компанија имаме потреба од:

  • квалификувани работници (ѕидаротесари) со работно искуство во високоградба.
  • градежен инженер со или без работно искуство.
  • градежен техничар со работно искуство во високоградба.
  • градежен инженер со овластување А и со работно искуство во високоградба и нискоградба.
  • градежен инженер со овластување Б и со работно искуство во високоградба.

Сите заинтересирани да пратат CV на info@rapidbild.com.mk

Огласот е активен до: 06.07.2015

Share post: