Share

Day: March 22, 2016

Day: March 22, 2016

Рапид Билд ќе го гради гасоводот Штип-Неготино

Гасоводот од Штип до Неготино ќе го гради компанијата Рапид Билд, во конзорциум со уште неколку други фирми. На аукцијата учествуваа повеќе фирми. Победник е конзорциумот Рапид Билд кој гасоводот треба да го гради за 15,8 мнилиони евра. Овој конзорциум го сочинуваат истите компании што веќе работат на изградба на гасоводот од Клечовце до Неготино.

read more