Share

Day: June 23, 2015

Day: June 23, 2015

Оглас за вработување во Рапид Билд

Рапид-билд доо Куманово е основана е во 2012 година. Нејзина основна дејност е изградба на објекти од високоградба и нискоградба. За потребите на нашата компанија имаме потреба од: квалификувани работници (ѕидаротесари) со работно искуство во високоградба. градежен инженер со или без работно искуство. градежен техничар со работно искуство во високоградба. градежен инженер со овластување А […]

read more